Kano mølleåen kort

Find vej i kano på Mølleåen – Lyngby Orienteringsklub

Find vej i Kastellet

Find vej i kano på Mølleåen er et tilbud til kano- og kajakfolket. Ved hjælp af et orienteringskort skal man finde poster og finde ud af hvilket billede der …

Ruter – Nybro båd- og kanoudlejning

Frederiksdal kanoudlejning – her kan du online leje kanoer, kajakker, … KLIK HER FOR KORT OVER OMRÅDET – FREDERIKSDAL-MØLLEÅEN-ØRESUND OG GUIDE TIL …

Mølleåen i kano, Eventyr i egen baghave – Erik B. Jørgensen

‘Find vej i …’ er et tilbud til alle om en sjov og spændende tur i det fri, hvor man finder poster i skoven, parken eller byen ud fra et kort.

Mølleåen er en naturperle. Tag på eventyr på Mølleåen i kano, kajak, packraft eller SUP. Kom tæt på natur, dyreliv og historie. Se mine ture og gode råd her!

I kano på Mølleåen, etape 1 – Vælg rute – Find vej i

Vælg rute – Find vej i

Kanoudlejning. Her er to steder du kan leje kano – begge steder fra Nybrovej i Lyngby. Den første du møder er Nybro Båd- & Kanoudlejning – lige …

Find vej i Danmark – er en forenklet udgave af orienteringsløb – en slags skattejagt, der bringer dig gennem skoven, parken eller byen på jagt efter poster. De danske orienteringsklubber har tegnet kort og sat poster ud over 200 steder i landet. Giv dig selv og dine venner eller familie en sjov udfordring og lær at finde vej i naturen. Print kortet, find vej til posterne og registrer dem på findveji.dk – så er du med i vores Hall of Fame.

Kanoudlejning | Kanokajakcenter.dk

1. jul. 2016 — Mølleåen i Nordsjælland er det perfekte udgangspunkt for både dagsture og længere kanoture. Man kan leje kanoer på timebasis eller i flere dage.

Frederiksdal kanoudlejning – her kan du online leje kanoer, kajakker, robåde, fiskejoller og paddle boards. Tag med familien, på skoleudflugt eller kanotur med firmaet. Kanoudlejning l Book din kano i dag l kanokajakcenter.dk

Find vej i kano på Mølleåen, Etape 2 | udinaturen.dk

’Find vej i …’ er et tilbud til alle om en sjov og spændende tur i det fri, hvor man finder poster i skoven, parken eller byen ud fra et kort.

En forårsdag på Mølleåen – Anne-Vibeke Rejser

Anne-Vibeke Rejser

Tag med på en kanotur på Mølleåen i det skønne Nordsjælland.

Kanotur på Mølleåen – Sjov for børn

En kanotur på Mølleåen og søerne nord for København er en lise for børn og voksne. Afslappet tempo og intet andet at lave end at ro, kigge og snakke.

Kanoture Sjælland – Kanosiden.dk

Kanosiden.dk

Kanosiden.dk er lavet for at give en bred orientering om kanosejlads

Keywords: kano mølleåen kort