Dr pigekoret så tag mit hjerte

Michael Bojesen – Så tag mit hjerte – Spotify

Så tag mit hjerte – song and lyrics by Michael Bojesen, DR PigeKoret | Spotify

Listen to Så tag mit hjerte on Spotify. Michael Bojesen, DR PigeKoret · Song · 2011.

Listen to Så tag mit hjerte on Spotify. Michael Bojesen · Song · 2011.

DR P2 – Dagens sang med DR PigeKoret. Så tag mit hjerte

Dagens sang med DR PigeKoret. Så tag mit hjerte. … En af mine ynglings sange som får mig til at tænke på visse personer i mit liv. 7 yrs Report.

Så tag mit hjerte – Højskolesangbogen

Så tag mit hjerte

Tove Ditlevsens forfatterskab kredser om relationer. I særdeleshed om relationerne i en familie og i parforholdet. Således også i Så tag mit hjerte, der …

Tove Ditlevsens digt beskriver den udsathed og afmægtighed, man føler som forelsket. I forelskelsen er man overladt til den anden, og den elskede er i stand til at knuse ens hjerte. Derfor er digtet formet som en bøn: Så tag mit hjerte og pas på det. Højskolesangbogen bringer to melodier; Michael Bojesens rolige popmelodi og Thomas Clausens enkle jazz-ballade.

Michael Bojesen, DR PigeKoret – Så tag mit hjerte – Musicstax

Key, tempo of Så tag mit hjerte By Michael Bojesen, DR PigeKoret | Musicstax

Find the key and tempo for Så tag mit hjerte By Michael Bojesen, DR PigeKoret. Also discover the danceability, energy, liveness, instrumentalness, …

Find the key and tempo for Så tag mit hjerte By Michael Bojesen, DR PigeKoret. Also discover the danceability, energy, liveness, instrumentalness, happiness and more musical analysis points on Musicstax.

Så tag mit hjerte – DR PigeKoret – KKBOX

Så tag mit hjerte-DR PigeKoret-KKBOX

The song Så tag mit hjerte of DR PigeKoret is here. Come enjoy at KKBOX!

Så tag mit hjerte Song | DR PigeKoret – Gaana

Så tag mit hjerte MP3 Song Download by DR PigeKoret (Der Kom Et Glimt Af Sol I Dag)| Listen Så tag mit hjerte Danish Song Free Online

Listen to Så tag mit hjerte MP3 Song by DR PigeKoret from the Danish movie Der Kom Et Glimt Af Sol I Dag free online on Gaana. Download Så tag mit hjerte …

Listen to Så tag mit hjerte MP3 Song by DR PigeKoret from the Danish album Der Kom Et Glimt Af Sol I Dag free online on Gaana. Download Så tag mit hjerte song and listen Så tag mit hjerte MP3 song offline.

Keywords: dr pigekoret så tag mit hjerte