Chefer på tv2 i 00’erne

Tidligere TV 2-chefer skånes i ny dokumentar

Tidligere TV 2-chefer skånes i ny dokumentar – Filmmagasinet Ekko

29. nov. 2021 — Elleve kvinder står frem med navn i dokumentaren og fortæller om en sjov og spændende arbejdsplads på TV 2 i slutningen af 90’erne og 00’erne.

Filmmagasinet Ekko er et magasin om film og medier. Det er anmeldelser, essays, analyser og baggrund, store interviews med hjemlige såvel som internationale filmikoner – skrevet af danske og internationale kritikere, filmfolk, journalister og kulturpersonligheder.

Tidligere TV2-chef til kolleger: Stå frem – Avisen.dk

30. nov. 2021 — Jacob Nybroe var ansat som redaktionschef og nyhedschef på TV2 fra 2000 til 2015. Nybroe valgte ligesom stort set alle tidligere TV2-chefer …

Tidligere TV2-chef opfordrer tidligere kolleger til at stå frem i sexisme-sagerne på tv-stationen.

Hun sætter navn på tidligere TV 2-chef efter dokumentar

Hun sætter navn på tidligere TV 2-chef efter dokumentar: – Jeg blev provokeret – TV 2

29. nov. 2021 — Det var den nuværende chefredaktør på B.T. Michael Dyrby, der var nyhedschef og nyhedsdirektør på TV 2 fra 2002 til 2015. Det fortæller Anna …

Michael Dyrby afviser at have sagt det pågældende til Anna Thygesen.

Tidligere TV 2-chef opfordrer sexismeanklagede chefer til at …

Tidligere TV 2-chef opfordrer sexismeanklagede chefer til at stå frem – TV 2

30. nov. 2021 — Efter beretninger om sexisme hos TV 2 i ny dokumentar ønsker tidligere redaktionschef Jacob Nybroe, at de ansvarlige står frem med navn.

Efter beretninger om sexisme hos TV 2 i ny dokumentar ønsker tidligere redaktionschef Jacob Nybroe, at de ansvarlige står frem med navn.

TV 2 Danmark – Wikipedia, den frie encyklopædi

TV 2 Danmark A/S er en dansk public service tv-station. Hovedkanalen TV 2 har med en seerandel på omkring 25 % siden 1991 været Danmarks mest sete tv-kanal.

Hvem var chefer på TV 2 i 2000? – Boldspil.dk

2. jun. 2022 — Nybroe valgte ligesom stort set alle tidligere TV2–chefer ikke at … Der er tale om kanalerne DR1, DR2, DR3, DR K, DR Ramamsjang og DR …

TV 2 Danmark

Tidligere TV 2-chef til anonyme krænkere i dokumentar – BT

Tidligere TV 2-chef til anonyme krænkere i dokumentar: ‘Stå nu frem’ | BT Samfund – www.bt.dk

30. nov. 2021 — I en advokatundersøgelse, der skulle granske arbejdskulturen på TV 2, stod to kvinder pludselig frem og fortalte, hvordan Jes Dorph i 00erne …

’Blåskjorterne’ eller ’Den lyseblå brigade’. En udefineret gruppe mænd bestående af profilerede værter og chefer, der igennem en årrække var bannerførere for en løssluppen festkultur på TV 2.

Mur af tavshed fra TV 2-chefer om ‘det-var-en-anden-tid’ – BT

Mur af tavshed fra TV 2-chefer om ‘det-var-en-anden-tid’-jubilæumsvideo | BT Samfund – www.bt.dk

7. dec. 2021 — Her står 11 nuværende og tidligere kvindelige TV 2-medarbejdere frem og … Han var der ikke sammen med TV 2-cheferne, men optog sin scene …

De danser, de smiler, de fester. De har det fedt.

Jacob Nybroe var chef på TV 2 i 15 år – Finans

Jacob Nybroe var chef på TV 2 i 15 år: »Program kaster mistanke på alle«

29. nov. 2021 — Den nye dokumentarserie om sexisme på TV 2 benytter sig af en … for de magtfuldkomne og pågående chefer på TV 2 i 2000’erne.

Den nye dokumentarserie om sexisme på TV 2 benytter sig af en fællesbetegnelse og klippemetode, der får en masse tidligere chefer til at se skyldige ud, mener Jyllands-Postens chefredaktør.

Keywords: chefer på tv2 i 00’erne